skip to Main Content

Dit is Direct Payrolling
Over ons

Dit is Direct Payrolling
Over ons

Aangenaam kennis te maken
Wie wij zijn

Wij zijn het team van DIRECT Payrolling, aangenaam kennis te maken! Hoe wij onszelf zien? Als verbindende factor. Ondernemers en hun doelen komen door ons namelijk dichter bij elkaar. Het ondernemerschap staat daarbij centraal. Dat betekent dat we pro-actief te werk gaan. Wij zijn Direct, met name in de vorm van snelheid. We werken met passie en we zijn betrokken.
Persoonlijk

Persoonlijk contact met onze partners en hun medewerkers is voor ons van groot belang. Wij zijn altijd zichtbaar en aanspreekbaar, 24/7.

Flexibel

We denken mee en in oplossingen. Dat betekent dat je ons zelden ‘nee’ zult horen zeggen.

Verbinden

Wij verbinden. Wij brengen onze partners en hun medewerkers samen.

Sociaal

Een steentje bijdragen aan de maatschappij is belangrijk. Wij dragen zorg voor een veilige werkplek en eerlijke beloning voor onze medewerkers, die overal in het land aan het werk zijn.

Ondernemen Makkelijk Maken

DIRECT Payrolling bestaat sinds 2008 en maakt onderdeel uit van DIRECT Service Groep. Samen zijn we ‘Direct’, en hebben we één doel: Ondernemen Makkelijk Maken. Dat doen we door diensten te verzorgen die ondernemers helpen zich weer te richten op hun core-business – op datgene waarvoor zij ondernemer zijn geworden.

Onze missie en visie
Wat wij doen

DIRECT Payrolling is voor ondernemers die graag personeel in dienst willen nemen, maar geen zin of tijd hebben in of voor alle bijkomende administratieve zaken. De ondernemer draagt het juridisch werkgeverschap en alle bijbehorende verantwoordelijkheden aan ons over. Dat betekent dat de medewerker op papier bij ons in dienst komt, waardoor de ondernemer geen financieel risico loopt bij ontslagprocedures of ziekte van betrokken werknemers. Dankzij onze flexibele payrollcontracten kunnen ondernemers bovendien optimaal inspelen op pieken en dalen in de markt. Direct maakt ondernemen makkelijk!

Wil je meer over ons weten, of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op, via een van onderstaande kanalen.

[templatera id=”10″]
Back To Top
×Close search
Zoeken